.

.

Ipetboom 5 бр. Дървени Птичья Насестка Дървена Папагал Гроздова Пръчка за Опесъчаване на Застояла Скалолазная Клонка Прът Тренировочная Разклона за Дърво Играчка за П?

Ipetboom 5 бр. Дървени Птичья Насестка Дървена Папагал Гроздова Пръчка за Опесъчаване на Застояла Скалолазная Клонка Прът Тренировочная

BGN 11.37

Сума
Налично за поръчка

Той е особено подходящ за папагали и други малки домашни любимци, че безопасно и творчески, това е много полезно и удобноБогат на функции и универсална поставка от дърво pigeon може да се използва като костур за гълъби, поставка за птици, играчки за домашни животни, за подарък. Изработена от естествен и надежден дървен материал, поставка за папагали безопасно и, и може да бъде с увереност.Интелигентен дизайн, висококачествени материали осигуряват гълъби сигурно и комфортно настаняване, подходящи за гълъби, папагали и други птици.Този дървен място за спане за костур - задължителен обект за собственици на гълъби или птици, както и идеален избор за подарък.Той е особено подходящ за папагали и други малки домашни любимци, че безопасно и творчески, това е много полезно и удобно.Богат на функции и универсална поставка от дърво pigeon може да се използва като костур за гълъби, поставка за птици, играчки за домашни животни, за подарък. Изработена от естествен и надежден дървен материал, поставка за папагали безопасно и, и може да бъде с увереност.Интелигентен дизайн, висококачествени материали осигуряват гълъби сигурно и комфортно настаняване, подходящи за гълъби, папагали и други птици.Този дървен място за спане за костур - задължителен обект за собственици на гълъби или птици, както и идеален избор за подарък.Описаниеразширите стая за занимания, както и освободете ги от стреса в малка клетка.Освен това, материалът, от който е изработена тази постоянна играчка за птици, няма да навреди на вашите домашни любимци и може да бъде за известно време.

Повече информация

Най-добри оферти в категория