.

.

HANABASS 2 бр. Малка за Попугайчика Чаша Декор Купи Инструмент Контейнери за Вълнообразни Попугайчиков Птичето Гнездо Хижа Без Тава Клетка Черупки Птици В Задния Двор ?

HANABASS 2 бр. Малка за Попугайчика Чаша Декор Купи Инструмент Контейнери за Вълнообразни Попугайчиков Птичето Гнездо Хижа Без Тава

BGN 32.53

Сума
Налично за поръчка

ИНСТРУМЕНТ ЗА ХРАНЕНЕ на ПТИЦИ - можете да украсите им градината си, окачени на дърво, балкон, прозорец, където и да отидетеОКАЧЕН ТАВА за ПТИЦИ е изработена от материали с повишена здравина.КУПИЧКИ ЗА ВОДА за ПТИЦИТЕ - те могат да ни изпълни с най-различни продукти за привличане на птици, лесно да ги запълни и да се почистват.ЧАША за ПТИЧИ ХРАНИ - Изработени от висококачествени материали с дълъг срок на служба.А за КОЛИБРИ - С плетене на една кука, може да бъде произволно подвешена по клоните, лесен за употреба.Осъществяване списък 2 x ясла за птиците, Особено На яслите има окачен на кука, която лесно се закача навсякъде, където ви харесва ясла за домашни любимци. - Се отличава с компактен размер, не заема твърде много място на открито. - А с крехко здраве, но и изключително практични за използване, че ще ви даде фантастичен опит в използването на инструмента за хранене на птици. -Цвят : Боядисана ясла за птици на платформата -Материал : черупки от кокосов орех, желязо подвесная ясла за птици-Размер : около 25,00 X12,00 X12,00 см. / 9,82 X4,72 X4 тава за храна за птици.

Повече информация

Най-добри оферти в категория