.

.

Yardwe 4 бр. Кутии Ясла за Гълъби, храни за Птици Папагал Пластмасов Ясла За Птици Инструментални Подноси и Съдове За Хранене на Птици Диспенсер за Вода За Диви Папагал?

Yardwe 4 бр. Кутии Ясла за Гълъби, храни за Птици Папагал Пластмасов Ясла За Птици Инструментални Подноси и Съдове За Хранене на

BGN 13.17

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за гълъби, А за папагали : БЕЗ ОТПАДЪЦИ : Нашите хранилки за птици предпазват птиците от случайно попадане на храна, което не само спестява разходите за храна, но и предотвратява падането на пилета в кутия за хранаЯсла за хранене на птици : Кутия за хранене на гълъби със защита от пръски, анти-, много износостойкая и е устойчив към укусам.Не хранилки за пилета : може да се сервира вода или храна.Тава за хранене на домашни птици : Подходящ за вътрешна и външна употреба, като : градини, паркове, дворове, полета.Ясла-опаковка за птици : улеснява процеса на почистване и презареждане.Осъществяване списък 4 x хранилки за птици Характеристики -Размер : около 21,00 X7,00 X5,00 см / 8,25 X2,75 X1 пластмасов палет. -Материал : пластмаса Пластмасови ясла за птици-Цвят : зелен Ясла за птици-Лесно се инсталира на вашата клетка за гълъби, много надежден и практичен аксесоар за клетки за птици. -Здрав материал, лесен и удобен за ежедневна употреба хранилки за птици no пиле. -Купа за хранене на папагали със защита от пръски вода, висока устойчивост на износване и устойчивост на укусам.

Повече информация

Най-добри оферти в категория