.

.

STONCEL Плюшен Легло за Птици, Хамак, Подвесная Клетка, Къщичка за Папагал, Уютна Шатра Happy Hut, Играчка за Папагал (Сив, M)

STONCEL Плюшен Легло за Птици, Хамак, Подвесная Клетка, Къщичка за Папагал, Уютна Шатра Happy Hut, Играчка за Папагал (Сив, M)

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

❤На помещение включва : Подвесная клетка за птичи хамак с триъгълна рамка, сиви на цвят, с две куки отгоре за по-лесно захващане, инсталиране и отстраняванеСъщо така е лесно за почистване, и тази яслата за папагали може да се сгъва за съхранение, когато от него не се използват, за да се спести място. ❤Топло пухкав материал : Нашата птичья хижата е изработена от мека дебелото плюшени тъкани, това не само ще даде своя си скъпи попугаю или на птиците, както и удобни щастлив колиба, където да се скриеш, да се отпуснете, да играете или да спи, но и ще стоплят им, особено студена зима. ❤На разположение три размера : Малка : Д * Ш * В - около 6,3 х 3,94 х 4,72 инча (16 х 10 х 12 см), Средно : около 9,8 х 5,9 х 7 инча (25 х 15 х 18 см), голям : прибл. 12,6 x 6,7 x 9,84 инча (32 x 17 x 25 см).Моля, в съответствие с размера изберете по-топлото легло за птиците, която отговаря на птиците. ❤Дизайн подвесного хамак : Плюшено навес за птичи гнезда ще привлече вниманието и интереса на вашата птица.Подсилена базовата дъска в долната част осигурява по-добра подкрепа, така че тя не прогибается.Освен това, попугаю удобно лесно да се влиза и излиза, без да вредят на опашката си. ❤Широко приложение : Нашата птичья легло за клетките е задължително за повечето от скъпите си малки домашни любимци.Той е подходящ не само за повечето птици, но и е чудесно убежище за други дребни животни.Например, хамстери, морски свинчета, катерици, таралежи, зайци и т. Им се радвате на тази щастлива барака, пълна сигурност. ❤На помещение включва : Подвесная клетка за птичи хамак с триъгълна рамка, сиви на цвят, с две куки отгоре за по-лесно захващане, инсталиране и отстраняване.Също така е лесно за почистване, и тази яслата за папагали може да се сгъва за съхранение, когато от него не се използват, за да се спести място. ❤Топло пухкав материал : Нашата птичья хижата е изработена от мека дебелото плюшени тъкани, това не само ще даде своя си скъпи попугаю или на птиците, както и удобни щастлив колиба, където да се скриеш, да се отпуснете, да играете или да спи, но и ще стоплят им, особено студена зима.

Повече информация

Най-добри оферти в категория