.

.

ОРИБУКИ Клетъчните Чаша Хранилки за Птици Купа За Семена Чиния За Хранене на Пилета Поливальная Купа За Заек Вода, Храна Висящи Телена Клетка Кутия с 8 унции Курник?

ОРИБУКИ Клетъчните Чаша Хранилки за Птици Купа За Семена Чиния За Хранене на Пилета Поливальная Купа За Заек Вода, Храна Висящи

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка】 40 бр сменяеми чаши за висящи клетки за птици /пилета на 8 унция (сини 20 бр + червени 20 бр. 【Високо качество】 материал чаши за хранене птичьими семена - качествена пластмаса, без мирис, устойчив на абразия, издръжлив.Ръба на чашата за домашни любимци, са гладки, без чеп.Много е безопасна за вашите птици, домашни птици, зайци, пилета и малки животни. 【Лесна инсталация】 в задната част на чинии за подаване на храна има куки, които лесно се закача на телени клетки. 【Удобен за използване】може да се използва не само като чаши за семена, но и като бутилки за вода. и са лесни за почистване. 【Широко приложение】Купа за хранене на пилета и може да се използва за хранене на гълъби, хамстери, голубятен, папагали, какаду, шишарки, което се канарче, дребни животни, чинки, гълъби, вълнообразни попугайчиков.Вид на продукта : Подвесное ястие за подаване на храна / и купа за вода / курятниковые чаша Висококачествен Материал : екологично чиста пластмаса, без миризма.Начин на приложение : Висеше на скара или се комбинират няколко чаши заедно.Използвайте ги, за да даде на птиците с храна, вода и храна.Подходящ за гълъби, пъдпъдъци, носачки, зайци, птици, чинчили, порове и много други малки домашни любимци.Се свързва с всички тел клетки, мелкоячеистой мрежа.Здрава пластмасова чашка, проектирана за по-дълъг живот.

Повече информация

Най-добри оферти в категория