.

.

Риболовни Тежести Земи Риболовна Каролинская Инсталиране на Texas Инсталиране на Комплект 145 бр.– Земи За Улов на Костур Кука Червячные Куки Риболовни Мъниста Завър?

Риболовни Тежести Земи Риболовна Каролинская Инсталиране на Texas Инсталиране на Комплект 145 бр.– Земи За Улов на Костур Кука Червячные

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Комплект риболовни принадлежности】, състоящ офсетные кука-куки за риболов на костур, земи за риболов на червей, риболовни мъниста, космически боб, риболовни завъртането и меки пластмасови червеиНадежден и гъвкав избор за всеки рибар и любител на риболова. 【Земи за риболов на червей】 Земи за риболов на червей отлични за оснасток в Тексас и Каролина, които са лесни за настройка и бърз за използване.Увеличава шансовете за поимку едър костур. 【Carolina Rig】 Една от най-разнообразни техники, използвани за улов на костур, изисква земи, куката и мека пластмаса.Тя е проста за настройка и ще лови риба на различни сценарии и безброй различни начини. 【Тексас платформите на】Към днешна дата най-често използвана е гумена червячная инсталация.Го използват най-вече поради липса на плевели, а също за предоставяне на червея красив и директно на профила.Работи по-добре, ако сте се насочили към риба, която обича да се скрие в гъсти храсталаци. 【Подарък за риболов】 Всички риболовни принадлежности разпределени по различни отделениям кутии за принадлежности, удобно да ги съхранява и е лесен за носене.

Повече информация

Най-добри оферти в категория