.

.

Гривна за оцеляването на паракорда Parabandit тегло 550 килограма, с черна дужкой-лък от неръждаема стомана, достъпна в 3 регулируеми размери (тъмно-кестеняв, средна 7,25-8 и?

Гривна за оцеляването на паракорда Parabandit тегло 550 килограма, с черна дужкой-лък от неръждаема стомана, достъпна в 3 регулируеми

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

[СТИЛНИ] - Гривни от паракорда Parabandit за мъже, жени и младежи, изработени от висококачествени паракорда с тегло 550 килограма, с дужкой от неръждаема стоманаПолезна не само за оцеляване и извънредни ситуации, но и изглежда страхотно – чудесно с всякакъв стил облекло. [ ПОЛЗАТА] - Вашият нов гривна от паракорда е много дебел, двойна плитка в стил кобра позволява максимална дължина в разглобено формата около 15 фута (4,5 м), което е много по-дълго от конкурентите си, които използват другите стилове ножницата.На разположение в два размера – измерете китката си и внимателно изберете вариант!Вижте подробности по-долу : . [РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР] - Тази гривна е на разположение в два регулируеми размера. (обиколката на китката 5"-6", 6"-8").Можете да регулирате размера и точно да го настроите така, че тя идеално подхожда за вас, заедно с дужкой кутии. [ПОЛИЕСТЕР ПАРАКОРД] - Нашият паракорд е изработена от полиестер за допълнителна здравина и по-добра производителност във влажно състояние.Той се отличава с висока якост и е известен като "кабел 550", тъй като благодарение на 7 вътрешни нитям му якост на опън са съответно 550 паунда, така че той е идеален за екипировка ЕРП. [ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ – ПОКУПКА БЕЗ РИСК] - В допълнение към всичко това ние предлагаме доживотна гаранция Parabandit на тази гривна за ежедневието.Ние се гордеем с нашия екип за обслужване на клиенти на световно ниво.Те са тук за вас всеки ден от годината и се радваме да отговорим на вашите въпроси възможно най-скоро!. [СТИЛНИ] - Гривни от паракорда Parabandit за мъже, жени и младежи, изработени от висококачествени паракорда с тегло 550 килограма, с дужкой от неръждаема стомана.Полезна не само за оцеляване и извънредни ситуации, но и изглежда страхотно – чудесно с всякакъв стил облекло. [ ПОЛЗАТА] - Вашият нов гривна от паракорда е много дебел, двойна плитка в стил кобра позволява максимална дължина в разглобено формата около 15 фута (4,5 м), което е много по-дълго от конкурентите си, които използват другите стилове ножницата.На разположение в два размера – измерете китката си и внимателно изберете вариант!Вижте подробности по-долу : . [РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР] - Тази гривна е на разположение в два регулируеми размера. (обиколката на китката 5"-6", 6"-8").Можете да регулирате размера и точно да го настроите така, че тя идеално подхожда за вас, заедно с дужкой кутии. [ПОЛИЕСТЕР ПАРАКОРД] - Нашият паракорд е изработена от полиестер за допълнителна здравина и по-добра производителност във влажно състояние.

Повече информация

Най-добри оферти в категория