.

.

Homoyoyo Част Тетива за лък Професионална Практическа Стрелба с Лък на открито Триене за Поддържане на смазване Защитен Извити Уменьшающий Восковую Релса Преносим Лу?

Homoyoyo Част Тетива за лък Професионална Практическа Стрелба с Лък на открито Триене за Поддържане на смазване Защитен Извити Уменьшающий

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Професионален восък за греди : Натурален восък може добре да защити тетиваЩе остане лепкаво и при всякакви метеорологични условия.Смазочен восък : Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Восък за греди за стрелба с лък : Този практичен восък за греди може да се намали триенето и абразия влакна по време на стрелба.Професионален восък : Компактен размер и ниско тегло, и този восък, за да греди лук лесно да се съхранява и да носи със себе си.Восък за извити греди : Лесен за използване за арбалет, изогнутого лък, композитен лък и дългия лък.Осъществяване на Списък 1 x Восък за греди Характеристики-Той може да поддържа вашите греди в добро състояние и да ви даде по-професионално обучение по стрелба с лък Преносим восък за низа. -Това е много практичен комплект за грижа за тетивой, който може да ви осигури по-лесен начин да се грижи за тетивой Восък за низа. -Идеален подарък за семейството или приятели, които са любители на стрелба с лък, и те ще се нуждаят от восък с греди лук. -Цвят : бял восък, за смазване на низа за лук -Материал : Wax, за да лук -Този практичен восък за греди може да се намали триенето и абразия влакна по време на стрелба Восък за грижа за тетивой.59 X0 Защитен восък за греди лук.

Повече информация

Най-добри оферти в категория