.

.

Бейзболна шапка за Любителите на Риболова, Регулируем бейзболна шапка с 3D Принтом възстановяване на предишното положение, Подаръци за Мъже, за Жени, За Коледа, за Р?

Бейзболна шапка за Любителите на Риболова, Регулируем бейзболна шапка с 3D Принтом възстановяване на предишното положение, Подаръци

BGN 12.97

Сума
Налично за поръчка

100% ПолиестерЗакопчалката на бутон. 【 МАТЕРИАЛИ 】 : Нашата бейзболна шапка Love Pike Fishing влюбените, изработена от 100% полиэстеровой тъкан, мека, дишаща, комфортна в чорап, толкова здрава, че не губи формата си. 【 Защо ви харесва 】 : Нашата бейзболна шапка Love Pike Fishing Влюбените основните характеристики на бейзболни шапки включват регламентирана закопчалка, колелцето с висок профил, W9, удобни в чорап.С различни стилове и цветове по избор, останете модерни и бъдете в крак с най-модните тенденции.Подходящ за жени и мъже. 【 Функции 】 : Нашата бейзболна шапка Love Pike за любителите на риболова на щука може да предпази главата си от ултравиолетови лъчи и предпазват кожата, не се страхувайте да излезем навън и печене на слънце, добра пропускливост на въздуха, за да главата бързо высыхала и охлаждалась, може да се регулира в зависимост от големината на вашата бейзболни шапки. 【Регулируем размер на 】 : Регулируема закопчалка с един размер, обиколката на : 22,83-24,8 инча/58-63 см (в регулация, отличен, подходящ за повечето размери на главата), на полето : 2,95 инча /7.5 см, височина : козирка с дължина 5,12 инча /13 вижте Нашите шапки за улов на щука Love идеални мъже и жени от всички възрасти.

Повече информация

Най-добри оферти в категория