.

.

CWSDXM Утяжеленные Куки за един непостоянен човек, 6 бр. на Куката за един непостоянен човек с подкруткой и замъка Twistlock, Утяжеленные Кривошипные Куки, със Златни/Сребъ?

CWSDXM Утяжеленные Куки за един непостоянен човек, 6 бр. на Куката за един непостоянен човек с подкруткой и замъка Twistlock, Утяжеленные

BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

【Супер остри Риболовни куки】 От куката с остър зазубрином върха на куката остър и здравДизайн с много широко разминаване побира различни меки примамки и се стабилизира положението, като предотвратява попадането на по-големи риби, като тигровая риба, мандариновая риба, змееголов, пикерель, большеротый костур, crappie и така нататък, с остър лазерен се измъкне. 【Нож спиннера】Нож спиннера сребърни и златни цветове ще издава шум при въртене и преломляться във водата, за да привлече вниманието на рибата. 【Пружинен фиксатор и центрирующий габър】Пружинен щифт се използва за надеждно определяне на главата мека пластмаса примамки или опашката мека скариди.Кука прави вашата подхранка мека, за да се избегне подхлъзване.За стръв се регулира, а пружинящий щифт може да се комбинира с различни меки примамки на всяка дължина. 【Разумен тегло олово】Воблер underspin swimbait е идеален за улов на най-различни риби.Тя е разумен дизайн на разположението, което увеличава теглото, помага натопи меката стръв в зона заброса, а висококачествено въртящо се острие примамки с превръщането шарикоподшипником ще превърне следната риба в клюющую. 【Добра кука за модула crankbaits за плуване】 Този высокоуглеродистый кука с остър край на иглата лесно прониква вътре.Предназначена е както за сладководен, така и за морския большеротого костур, щука, костур, снуля, тарпона по-малък размер, пъстърва, сьомга.Тези утяжеленные куки може да се използва през целия сезон с воблерами за плуване. 【Супер остри Риболовни куки】 От куката с остър зазубрином върха на куката остър и здрав.Дизайн с много широко разминаване побира различни меки примамки и се стабилизира положението, като предотвратява попадането на по-големи риби, като тигровая риба, мандариновая риба, змееголов, пикерель, большеротый костур, crappie и така нататък, с остър лазерен се измъкне. 【Нож спиннера】Нож спиннера сребърни и златни цветове ще издава шум при въртене и преломляться във водата, за да привлече вниманието на рибата. 【Пружинен фиксатор и центрирующий габър】Пружинен щифт се използва за надеждно определяне на главата мека пластмаса примамки или опашката мека скариди.Кука прави вашата подхранка мека, за да се избегне подхлъзване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория