.

.

Alipis 4 бр., Лесен за употреба за грим, Обков, Козметична Маса, Малки Детайли, Практичен Органайзер, Химикалки, Кутия за Хартия, Отделение за Аксесоари и Бижута, Контейн?

Alipis 4 бр., Лесен за употреба за грим, Обков, Козметична Маса, Малки Детайли, Практичен Органайзер, Химикалки, Кутия за Хартия,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

КУТИЯ ЗА НАСТОЛЕН ОРГАНИЗАТОР-използвани висококачествени материалиТой е много издръжлив.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ВСИЧКИ ВСЯЧИНЫ - чекмеджета са прозрачни, за да може да видите съдържанието.МАЛКИ КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - прекрасен и обикновен външен вид, лесен цвят, класически и практичен.ПЛАСТМАСОВ НАСТОЛЕН ОРГАНАЙЗЕР - практична кутия за съхранение с голям капацитет за спестяване на място в стаята, лесен за използване и почистване.НАСТОЛЕН СТАЦИОНАРЕН органайзер - кутия за съхранение с офиси, който поддържа чистотата и реда в бюрото си, за съхранение на канцеларски материали, козметика и много други.Пакетът включва 4 x кутии за съхранение Особености -Майстор за съхранение на домашно пространство за решаване на проблемите със съхранението на малки контейнери за съхранение. -Цвят : бял Органайзер за дамска козметика -Материал : кутии за съхранение в гардероба PS -Размер : 18,00 X11,80 X9,80 см / 7,07 X4,64 X3 пластмасов настолен органайзер. -Идеален за домашно съхранение на козметика, играчки, дрехи, никаква всячины и така нататък в компютъра стационарно органайзер. -Лесен за използване и не заема твърде много място органайзер за грим.

Повече информация

Най-добри оферти в категория