.

.

Тънък калъф VANIA & COLE за Kindle 7-мо поколение (2014 г. съобщение, модел WP63GW) - Защитен калъф от изкуствена кожа премиум-клас с функция за автоматично преминаване в режим на з?

Тънък калъф VANIA & COLE за Kindle 7-мо поколение (2014 г. съобщение, модел WP63GW) - Защитен калъф от изкуствена кожа премиум-клас

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

?【Важен съвет】 : Този калъф за Kindle е предназначен само за съвместимост с Paperwhite1-2-3 DP75 SDI, Paperwhite 4 PQ94 WIF, Paperwhite 11th 2021, Kindle 11th 2022 C2 V2 L3, Kindle 8th 2016 SY69 JL, Kindle 658 2019 10th J9 G29 R, Kindle (7-то поколение) 2014 WP63 GW, kindle Oasis 2-3 (2017/2019), моля, проверете модела на Kindle, преди да купите ?【Пълна защита】 : Калъф Kindle може да прилепва плътно към тялото и да ви осигури отлична водоустойчива защита на целия периметър.Предотвратява появата на драскотини, вдлъбнатини, разливи и замърсявания, но с това осигурява лесен достъп до всички портове и бутони.Засилване на ъгли, амортизация при падането на земята, по-ефективна защита на вашето оборудване. ?【Магнитна капачка с функция за автоматично преминаване в режим на заспиване /събуждане】 : Този защитен калъф за електронни ридеров Kindle, оборудван с тежка рамка от магнитна панти капак, може да се включи автоматично на екрана на електронния четец, когато отворите и да го превърне в зимен режим при затваряне.Този панти защитен калъф за kindle осигурява цялостна защита на деликатната на екрана на радара. ?【Тънък и лек】 : Тънък и лек дизайн не добавя kindle обем, можете да носите чанта за носене със себе си всеки път и навсякъде. калъф kindle осигурява пълна защита на тялото си от случайни удари, падане и надраскване. ?【Лесна употреба】 Пълен достъп до всички функции и контроли, да не махате калъф с kindle, устройство може да се зарежда с вътрешен калъф.Тънък и лек дизайн осигурява удобно четене в продължение на няколко часа.Сложи го в чантата си, и ще можете да се насладите четене по всяко време и на всяко място. ?【Модерен избор от подаръци】 : Този калъф за четец на електронни книги Kindle не само отлични защити собствения си Kindle, но и ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели и семейство за всички специални събития, като рождени дни, годишнини и Коледа.

Повече информация

Най-добри оферти в категория