.

.

plplaaoo 3 бр. Трапециевидный Симулатор за отпечатъци, Тренажор за ръце, Колан за тренировка на съпротива Изземването на китката, Предмишницата, Укрепитель за ръце, Сим?

plplaaoo 3 бр. Трапециевидный Симулатор за отпечатъци, Тренажор за ръце, Колан за тренировка на съпротива Изземването на китката,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【【Достатъчно】 - Вие ще получите 3 броя усилватели за захващане на ръцете, на разположение в 3 различни цвята : син, оранжев и зелен, това е достатъчно, за да задоволи вашите нужди в ежедневната употреба и замяна, можете да ги споделите със своите приятели и семейства, тренируя силата на пръстите на ръцете ☀【Еластичен и здрав】- тренажор за пръсти е изработен от качествен силикон, мек и надежден, издръжлив, има приятна еластичност и гъвкавост, него не е лесно да се съборят или выцвести, е подходящ за повечето хора, можете да го използвате за масаж на ръцете в различни места, за премахване на умора китките и пръстите. 【【Ергономичен дизайн 】- носилка за ръцете и на пръстите, предназначени да задоволят всички нужди!Ергономичен дизайн, подходящ за всички възрасти и размери на ръцете.Те са подходящи за мъже, жени, възрастни, юноши и деца.Носилка с съпротива преносими и леки, така че можете да да ги вземат със себе си, където и да отидете. ☀【Лесна употреба】 - Лесна за използване, просто поставете пръста си в кольцевую дизайн за разтягане и укрепване на пръстите на ръцете и да се определи индивидуален дисбаланс на пръстите.Тренирайте пръстите на ръцете за стимулиране на мозъчната активност и осигуряване на гъвкавост на пръстите. ☀【Широк кръг от потребители】- укрепване гривни за ръце са подходящи за хора на различни възраст и са приложими за катерачи, тенис играчи, играчи на голф, бейсболистов, китаристи, пианисти, барабанисти и много други, като помага на хората да тренира мускулите на ръцете, стреля умора на ръцете и повишаване на гъвкавостта на пръстите.

Повече информация

ondition:
100% Brand New
Item Type:
Finger Exerciser
Material:
Silicone
Weight:
Approx. 37g/1.3ozColor
Uses:
Enhance hand strength and stretch tight hand muscles
Application:
Rock Climbers, Guitarists, Drummers, Wrestlers or Softball Fields
Package List:
3 x Finger Exerciser
Най-добри оферти в категория