.

.

MLRYH 6шт Контейнер за зареждане на салата обем 2,5 грама, контейнери за подправки от неръждаема стомана, чаши със силиконови капак, херметически затворени и многократ?

MLRYH 6шт Контейнер за зареждане на салата обем 2,5 грама, контейнери за подправки от неръждаема стомана, чаши със силиконови капак,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

?【Безопасен и многократна употреба】 е Изработен от висококачествен силикон и неръждаема стомана 18/8, не съдържа бисфенол А и сигурно за хранителни продуктиКонтейнер за зареждане салата е безопасно за деца и възрастни.Може да се мият в миялна машина и фризер, лесни за почистване, той е за многократна употреба и може да се замени за еднократна употреба и пластмасови контейнери.Защита на околната среда при спестяване на пари. ?【Лесно управляема цветни капачки】 Комбинация от меки силиконови капачки и дръжки не само красива, но и много лесно да се отваря от деца.Стилен прозрачен капак цветове на дъгата и може да се използва за обозначаване на различни сосове и в контейнер.Цветен комплект могат да отговорят на различни предпочитания за възрастни и деца. ?【Лесно се открива и защитено от】Подобрен механизъм за ограничаване позволява на нашите силиконово крышкам не само изключително лесно се облича и да ги застреля, но и достатъчно плътно затваряне на съдове с подправки, което гарантира, че течността да не протечет, не ще бъде пролята и не испачкает вашия пакет за обяд. ?【Малък и преносим】 Обем на нашата чаша за сок от неръждаема стомана е само на 2,4 унции, което е много удобно за носене в пътя.

Повече информация

Най-добри оферти в категория