.

.

Мини-Хладилник HEMOTON 4 бр. Контейнер За съхранение на храна С Капак Пластмасов Контейнер За съхранение на храна Фланец Хранителната Контейнер За Плодови Закуски Пла?

Мини-Хладилник HEMOTON 4 бр. Контейнер За съхранение на храна С Капак Пластмасов Контейнер За съхранение на храна Фланец Хранителната

BGN 8.61

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от висококачествен материал, трайни и ще можете да бъдете сигурни в употребата муМожете да проверите броят на продуктите през прозрачния корпус на кутията.В нея можете да съхранявате всички видове храни в кухнята, а също така се използват за съхранение в прясно състояние.Благодарение на функцията за запечатване на тези кутии се запазват свежи продукти.Автомобилът ще запази чистотата и реда в фризера, във всяка кутия могат да се съхраняват различни неща отделно.Описание Често притеснявате за бъркотия в хладилника?Ако все пак се притеснявате, можете да погледнете в нашата кутия за съхранение, предназначен за организиране на хладилника.той е проектиран и ще ви помогне по-разумно да разположите вашия хладилник.Този кутия също може да се използва като кутия за бэнто.Характеристики Цвят : бял Материал : PP и PE Размер : около 16, 50 X9,30 X4,00 см обем на резервоара : 350 мл Предпоставка включва 4 бр. x кутии за храна.

Повече информация

Най-добри оферти в категория