.

.

Bag-чанта за възрастни и деца За съхранение диван капаци за кола, Калъф за мързеливи количка-чанти, Водоустойчив bag-чанта с цип, Платно Калъф За шезлонг, 29,53 инча, Без п?

Bag-чанта за възрастни и деца За съхранение диван капаци за кола, Калъф за мързеливи количка-чанти, Водоустойчив bag-чанта с цип,

BGN 30.00

Сума
Налично за поръчка

✅ Голям размер-60x65 см/25,59x29,53 инча пакет за боб паста са подходящи за деца и възрастниСъхранява до 50 на меки играчки, кукли и плюшени (не са включени в комплекта) или дори възглавници и одеяла. ✅МАТЕРИАЛ-Висококачествен водоустойчив платно, здрав плат, мека и удобна, тази материя е внимателно селектиран, за да се гарантира нейното качество и практичност. ✅ УДОБЕН ДИЗАЙН-Нашата висококачествена тъкан bean bag (без пълнител) ви позволява незабавно да се отпуснете и никога повече да не ставам.Този калъф-чанта и може да замени играчка хамаци, комарници, кофи за боклук и са много подходящи за места за сядане, сън и лежи. ✅ Е ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ Благодарение на особеностите на торбичката за боб лесни за почистване.Просто сотрите всички петна влажна кърпа, за да улесни живота.Можете да продължите да използвате bean bag по време на игри или гледане на телевизия.Това е играчка хамак и чудесна алтернатива на кутии за боклук. ✅ Широко приложение-най-Горния платно калъф за диван от боб, паста, с удължена цип е много подходящ за малки деца, тийнейджъри, деца, възрастни и хора, които обичат да четат, да играят или да гледат телевизия.

Повече информация

60 X 65cm / 25.59 X 29.53 Filling:
No filling Package includes
Най-добри оферти в категория