.

.

Soohow Velvet Тоалетка за Гримерной, Осеян Табуретка за краката, Въртящи се на 360 ° Кръгла Табуретка За крака, Стол за грим, Пейка за тоалетна масичка, Табуретка за крака с ?

Soohow Velvet Тоалетка за Гримерной, Осеян Табуретка за краката, Въртящи се на 360 ° Кръгла Табуретка За крака, Стол за грим, Пейка

BGN 18.66

Сума
Налично за поръчка

?Креативен дизайн : В резултат на вдъхновение от macaroon ние разработихме този стол за тоалетка маса във формата на макарунаТой има много приятен външен вид, благодарение на което този стол за крака също може да се превърне в страхотен декор за вашия дом. ? Множество възможности за употреба : Нашият табуретка за тоалетка маса може да се използва широко в дома си, например в спалнята, гримерной, хол.Ние също така разработихме регулируеми по височина крака, за да можете да използвате този табуретка за крака дори и на неравна повърхност.А седалката има функция за завъртане на 360 °. ? Висококачествени и здрави материали : на Повърхността на възглавницата на седалката кресла изработена от висококачествен материал от изкуствена кожа, което осигурява здравина и дълготрайност на тази възглавница.А краката са изработени от едно парче желязо, което осигурява висока носеща способност. ? Лекотата на монтажа : за Да се опрости събрание, когато можете да получите тази поставка за краката, само трябва да инсталирате този табуретка в съответствие с указанията на инструкциите.

Повече информация

Най-добри оферти в категория