.

.

Игрална маса GoBoMoM Компютър часа 55 См, с Пълен Подложка за мишка, на площ от Въглеродни влакна за Домашен Офис бюрото, компютъра, Написани на масата в спалнята, Работн?

Игрална маса GoBoMoM Компютър часа 55 См, с Пълен Подложка за мишка, на площ от Въглеродни влакна за Домашен Офис бюрото, компютъра,

BGN 77.99

Сума
Налично за поръчка

✔️ [Олекотена версия на] Значително намалете своя бюджет 55-инчов маса, оборудван с напълно затворена, подложка за мишка, солидна рамка, на масата, извит хазартни работно бюро.Други аксесоари се предоставят допълнително, при необходимост. ✔️ [Много място] Голяма игрална маса Осигурява огромно пространство на работния плот за игрален хардуер, така че можете да се съсредоточите върху настолни игри и работа.Краката на масата L-образна форма осигурява повече място, което няма да се претрупва крак. ✔️ [Обмислен дизайн] Ергономична форма на игра на маса с закруглением осигурява по-комфортна игри и сигурна работна среда.Няколко дупки за полагане на кабели Помагат да се централизират Си тел. ✔️ [Здрава и устойчива] Рама компютърен масата, която е изработена от по-твърди и дебели стоманени тръби и триъгълни планини, издържа товар до 400 кг. Игрална маса може да побере 3-5 монитора едновременно. ✔️ [Лесно се монтира] Осигурява проста подредба на масата за инсталация.Това също е добър вариант за подарък на геймърите.Игрални маси Go Bo Mo M, дизайн за тези, които дълго време се фокусира върху работата и игрите.

Повече информация

Най-добри оферти в категория