.

.

UJUJIA 6 бр. Подложки за матраци за рамката на леглото, Нескользящий Притежателя на матрака, Определя улавяне, Удебелена и широка устойчива на плъзгане преграда, Регул?

UJUJIA 6 бр. Подложки за матраци за рамката на леглото, Нескользящий Притежателя на матрака, Определя улавяне, Удебелена и широка

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【СТАБИЛИЗИРУЙТЕ матрак】 6 опаковки нескользящих метални тампони, поставете ги на нощното шкафче, за да матрака остава устойчивПовече никакви пълзящи матраци, които пречат на разрешаването на вашия сън.И няма нужда да матрак всеки ден. 【УНИВЕРСАЛЕН】 Ширина фиксатор приплъзване на матрака може да се регулира, широка гама от адаптация.Регулируема максимална широчина е 1,38 инча, който е подходящ за повечето рамки за легла. 【Избягвайте надраскване】 Добавете част от метална лента, за сигурно заключване рамка на легло, като го предпазва от надраскване.Винтове с издълбана кръгла глава не поцарапают матрак е толкова лесно, колкото да има подплата. 【Лесна инсталация】 Нескользящий захват за матрак е оборудван с винт с кръгла глава и малък гаечен ключ.Събранието може да бъде лесно и бързо, ако се обърне към инструкциите, забавяне и демонтаж не изискват усилия. 【Здрав】 Тези подложки за закрепване на матрака са изработени от утолщенных стоманени плочи с високо качество.Дебелина от 0,12 инча могат да издържат на много силен натиск, не е деформиран и няма ръжда, както и трайна.

Повече информация

Най-добри оферти в категория