.

.

Защита От изпотяване в областта на мишниците, Жилетка за пот, Дышащее Бельо С Къс ръкав, Жилетка за защита От пот, моющаяся Риза със защита От изпотяване, Защита от и?

Защита От изпотяване в областта на мишниците, Жилетка за пот, Дышащее Бельо С Къс ръкав, Жилетка за защита От пот, моющаяся Риза

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✅ Е изработен от висококачествен материал, фина текстура, е трайна в чорап ✅ Практичен стил, много подходящ за използване като тренировъчен жилетка под мишниците. ✅ Ефективен ограничител на мирис, може да се прилагат и за усвояване на пот и предотвратяване на намокряне край до край. ✅ Лесно се облича и да стреля. ✅ По-мек материал приятен за кожата ни. ✅ Е изработен от висококачествен материал, фина текстура, е трайна в чорап. ✅ Практичен стил, много подходящ за използване като тренировъчен жилетка под мишниците. ✅ Ефективен ограничител на мирис, може да се прилагат и за усвояване на пот и предотвратяване на намокряне край до край. ✅ Лесно се облича и да стреля. ✅ По-мек материал приятен за кожата ни.Описание Женски дишаща жилетка за подмишниците, дамски жилетки за бельо с къс ръкав, Особености - Материал : полиестер, ликра;- Размер M : около 29,0 см / 11,42 инча (обиколката), 13,0 см / 5,12 инча (широчина ръкави), 27 см / 10,63 инча (дължина дрехи), 16,0 см / 6.3 инча (рамо); Подходящ е за хора 80,0-120 кэтти.-Размер L : около 32,0 см/12,6 инча (обиколката), 14,0 см/5,51 инча (широчина ръкави), 29 см/11,42 инча (дължина дрехи), 16,0 см/6.

Повече информация

Най-добри оферти в категория