.

.

Множество Околовръстен Търтей, 100шт Пластмасови Пръстени За Татуировка дизайн на Ноктите, Пръстен За Удължаване на Мигли, Лепило Притежателите на Пигмент, Притежа?

Множество Околовръстен Търтей, 100шт Пластмасови Пръстени За Татуировка дизайн на Ноктите, Пръстен За Удължаване на Мигли, Лепило

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

♬Се използва за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, средства за облекчаване на гел или пигменти за перманентен грим ♬Благодарение на отворения дизайн пръстен е подходящ за повечето размери на пръстите. ♬ Го носят на пръстите на краката, удобен за използване. ♬Всеки околовръстен чашка е снабден с капак, предохраняющей пигмент от изсушаване или проливания. ♬ Отлични за професионална практика татуировки и за домашна употреба.Описание : може да се използва за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, средства за облекчаване на гел или пигменти за перманентен грим.Всяка чашка се затваря капака, за да е форма с мастило не высыхала и не проливалась.Особености : Използва се за задържане на пигмента на татуировката или мастило и е подходящ за лепило за удължаване на мигли, грунд, средства за облекчаване на гел или пигменти за перманентен грим.Носете го на пръсти, им е удобно да се ползват.Благодарение на отворения дизайн пръстен е подходящ за повечето размери на пръстите.

Повече информация

Най-добри оферти в категория