.

.

Капачки за мастило за татуировки Среден размер, 1000 бр. Бели Пластмасови Чаши за Еднократна употреба за Мастило за татуировки с основата, Капачки за Пигментирани ма?

Капачки за мастило за татуировки Среден размер, 1000 бр. Бели Пластмасови Чаши за Еднократна употреба за Мастило за татуировки с

BGN 5.20

Сума
Налично за поръчка

1 Висококачествени материали : Чаша за мастило за татуировки, изработени от висококачествен материал, издръжлив и са отлични за използване, капачки за мастило за татуировки отлична и професионална. Пратката включва : Чаша за пигмента на татуировката, включително и 1000 бр 11 * 13 мм средни чаши за мастило за татуировки, голям брой чаши за мастило достатъчно, за да се използва в продължение на дълго време. СТРАХОТНА ПОЛЗИ : Чаша за мастило за татуировки-това е превъзходна принадлежност за татуировки, използвани за съхранение на мастило за татуировки и пигмент за татуировки.Много лесно за почистване и съхранение.Нашите чернильницы - перфектна комбинация за нанасяне на татуировка!. Всички налични размери : малки, средни, големи чаши за мастило за татуировки по ваш избор, тези чаши за мастило за татуировки е водоустойчив, дълготраен и е подходящ за използване. ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност : Ние се стремим да осигурим най-доброто сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите чаши за мастило за татуировки, просто върни ги за пълно връщане или замяна.

Повече информация

Най-добри оферти в категория