.

.

Концентриран Синьо сапун, 500 мл Синьо Сапун Облекчава Подуване, Препарат за почистване на татуировки с пяна, Бутилка за пяна, 50 бр., Мека Освежаваща Успокояваща Тату?

Концентриран Синьо сапун, 500 мл Синьо Сапун Облекчава Подуване, Препарат за почистване на татуировки с пяна, Бутилка за пяна, 50

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Практично : Нашето синьо сапун - много практично и лесно за използване средство за почистване на татуировки, които могат лесно да се възползват от всеки, много е удобно и бързо, и ще останете доволниДава усещане за охлаждане и намалява болката, причинена от татуировки.Облекчаване на подуване на : Почистване на синьо сапун - това е высококонцентрированный изходния разтвор, който почиства преди и по време на нанасяне на татуировки, а също така премахва зачервяване и подуване.Синьото сапун не само е прост почистващ ефект, но и стеснява порите и премахва болката.Бутилка с пяна : Нашето концентриран синьо сапун е оборудвано с бутилка с пяна, която е удобна за татуировщиков за приготвяне на ценни книжа и прави процеса на нанасяне на татуировка е по-удобно. Мека : В комплект за почистване на татуировки, също така включва 50 бр. кърпички, които са много по-дебели от обикновените хартиени кърпи за ръце, меки и не дразнят кожата, а когато са мокри не са скъсани.Тя може да се използва като добър дезинфектант за ръце и шампоан.Идеален избор : Нашето концентриран синьо сапун е идеален за начинаещи татуировщиков и професионални татуировщиков, тя може да им помогне да направят татуировка е по-добре и е добър помощник при нанасяне на татуировки. Практично : Нашето синьо сапун - много практично и лесно за използване средство за почистване на татуировки, които всеки може лесно да се ползват, това е много удобно и бързо, и ще останете доволни. Премахване на подуване на : Почистване на синьо сапун - това е высококонцентрированный изходния разтвор, който почиства преди и по време на нанасяне на татуировки, а също така премахва зачервяване и подуване. Бутилка с пяна : Нашето концентриран синьо сапун е оборудвано с бутилка с пяна, която е удобна за татуировщиков за приготвяне на ценни книжа и прави процеса на нанасяне на татуировка е по-удобно. Мек : В комплект за почистване на татуировки, също така включва 50 бр.

Повече информация

Item Type:
Blue soap
Material:
Liquid, plastic, paper
Net Content:
500ml
Uses:
Diluted cyanobacteria can be cleaned before and during tattooing (no numbing effect)
Validity Period:
In order to ensure the effect, please use it within 1 year after opening
Package List:
1 x 500ml Blue Soap1 x Foam Bottle:
1 x Bag of 50pcs Tissue:
Най-добри оферти в категория