.

.

Бомбочки за баня за деца с Изненада Вътре, XXL-6 бр., Динозавър, Еднорог, Натурални Бомбочки за Баня Ръчно изработени Великденски Бомбочки за Вана за Момичета, Подаръч?

Бомбочки за баня за деца с Изненада Вътре, XXL-6 бр., Динозавър, Еднорог, Натурални Бомбочки за Баня Ръчно изработени Великденски

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Нежна подаръчен комплект от 6 теми】 Този набор от бомбочек за вана, декорирана с нежна и елегантна кутия, ще се превърне в идеален подарък за вашите деца на предстоящите празници, като Великден, Коледа, рожден Ден 【Натурални и Органични Съставки на】Бомбочки за бани, са ръчно изработени от естествени съставки - морска сол, естествено етерично масло и други.Никаква стимулация. 【Различни цветове и изненада вътре】 Вода поменяет цвят на друг, когато бомбочка за баня разтвори по естествен начин, а след това и играчки ще се разтворят.Не се притеснявайте за петната от бани, тъй като в нея няма изкуствени оцветители.Във всяка от тях има различни играчки с динозаврите, които правят времето за къпане забавно и релаксиращо. 【Хидратиране и омекотяване на кожата】Бомбочки за вана, влива в чисто етерично масло и други овлажнители на кожата съставки, може да помогне на омекотяват и овлажняват кожата, за намаляване на дискомфорт. 【Невероятен ефект най-парливите бомбочек за баня】 Хвърляне на бомбочку за баня в топла вода, тя веднага ще се разтвори и ще получите съскане ефект за броени секунди, което ще ви донесе много забавно.Марка : Smlper Категория : Козметични комплекти Подарък, Бомбочки За вана Характеристики : 1. Размер : Всяка бомбочка за баня около 4,2 унции. Нежна подаръчен комплект : Този набор от бомбочек за вана, декорирана с нежна и елегантна кутия, ще се превърне в идеален подарък за вашите деца на предстоящите празници, като Великден, Коледа, рожден Ден. Естествени съставки : Бомбочки за бани, са ръчно изработени от естествени съставки - морска сол, естествено етерично масло и други.Никаква стимулация. Различни цветове и изненада вътре : вода поменяет цвят на друг, когато бомбочка за баня разтвори напълно естествен начин, а след това на играчки ще се разтворят. Хидратиране и омекотяване на кожата : Бомбочки за вана, влива в чисто етерично масло и други овлажнители на кожата съставки, може да помогне на омекотяват и овлажняват кожата, за намаляване на дискомфорт.

Повече информация

Най-добри оферти в категория