.

.

Одеяло с анимационни принтом Mudlimn за деца и възрастни, 40 x 55, Всесезонное Фланелевое Флисовое Юрган, Меки и топли Плюшени Завивки за разтегателни дивана, на Къмпинг, ?

Одеяло с анимационни принтом Mudlimn за деца и възрастни, 40 x 55, Всесезонное Фланелевое Флисовое Юрган, Меки и топли Плюшени Завивки

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

★★ Първокласно качество ★★ Произведено от 100% полиестерни влакна, нашето висококачествено одеяло от микрофлиса осигурява слой невесомого на топлина, могат да издържат на многократно пране и сушене без компромис за мекота и пропускливост на въздуха влакнаВ него ви и децата ви ще бъдат топли и уютни Mudlimn. ★★ Голямо удобство ★★ Е с перфектен размер, за да е удобно да си намеря работа в люлеещия се стол, докато по време на гледане на телевизия или четене на книга.Това е чудесен руно за бебешко креватче, детско одеало, одеала за момчета, одеяла за момичета, коленете или каре за възрастни.Ниско тегло 0,77 килограм позволява лесно да го транспортират за разходки, се използва като одеяла за къмпинг, офис одеяла, за да спят или автомобилни одеяла. ★★ Най-добрите подаръци ★★ Това одеяло е идеална идея за подарък за вашите близки за специални поводи като рожден ден, раждането на дете, в деня на Св.Също така е подходящ за подарък за приятелство, за подарък на скръб, сватбен подарък, подарък за участието и юбилейна подарък. ★★ Лесно грижа ★★ Ръчно пране в студена вода или пране в студена вода за ниско града.

Повече информация

Най-добри оферти в категория