.

.

Няма Думи достатъчно добри, за да изразя колко много Те обичам - Индивидуално Цвете одеяло за мама за рождения си Ден, на Деня на Благодарността, Коледа, Ден на майка?

Няма Думи достатъчно добри, за да изразя колко много Те обичам - Индивидуално Цвете одеяло за мама за рождения си Ден, на Деня на

BGN 25.33

Сума
Налично за поръчка

❤️ ОБИЧАМ ТЕ (идеален подарък за дъщеря си) : Това е супер меко фланелевое одеяло е предназначено за внимателен и грижовен личен подарък на дъщеря сиСнаха, Премиальная дъщеря.Целта на този одеяла - не само даване на топлина, но и даряват усмивки, кураж и чувство на любов. ❤️ ПО-СИЛНА ЛИЧНА ВРЪЗКА : тя става символ на вашите връзки и една специална връзка, която имате.Това показва, че ти пука за това, което прави вашите деца уникални, какво искат всички хора в този свят. ❤️ ПЕЧАТ И КОНФИГУРИРАНЕ : Тези завивки можете да използвате за домашен декор, който включва мебели покритие, и като декоративни елементи от дизайна.Тези завивки можете да използвате, за да се сгуша в търсене на топлина, както вътре, така и отвън.Тези завивки са отпечатани в САЩ. ❤️ МЕКА ПРЕГРЪДКА С ВДЪХНОВЯВАЩИ ДУМИ!Вместо да се изпрати на обикновените цветя, които скоро избледняват, или поздравителна картичка, която скоро ще се отложат по страна, моля, изпратете своята лечебната подкрепа на семейство или приятели, с уютна мека, укрывающим одеяло, украсен с вдъхновяващи послания. ❤️В ДВА РАЗМЕРА - Ултра меко одеало с 3 D модел, стеганое одеяло с принтом, е на разположение в два размера, два вида размери са подходящи за по-големи деца, възрастни, родители, баби и дядовци!. ❤️ ОБИЧАМ ТЕ (идеален подарък за дъщеря си) : Това е супер меко фланелевое одеяло е предназначено за внимателен и грижовен личен подарък на дъщеря си.Снаха, Премиальная дъщеря.Целта на този одеяла - не само даване на топлина, но и даряват усмивки, кураж и чувство на любов. ❤️ ПО-СИЛНА ЛИЧНА ВРЪЗКА : тя става символ на вашите връзки и една специална връзка, която имате.Това показва, че ти пука за това, което прави вашите деца уникални, какво искат всички хора в този свят.

Повече информация

Най-добри оферти в категория