.

.

COCOPLOCEUS Комплект от 2 покрива възглавница в стил Бохо 24x24 Декоративни Калъфки за Фермерска къща, Ватирани Кадифе Квадратни Калъфки за възглавници, Меки Шампанско, Те?

COCOPLOCEUS Комплект от 2 покрива възглавница в стил Бохо 24x24 Декоративни Калъфки за Фермерска къща, Ватирани Кадифе Квадратни

BGN 30.66

Сума
Налично за поръчка

✅ Мек материал премиум клас- калъфки euro sham са изработени от кадифе, пълнител е направена от хипоалергенна полиестерни влакнаСпециален процес стегания мехурчета прави калъфка много еластична и може да се използва за вмъкване на възглавници с диаметър 24 и 26 инча. ✅ Изящна изработка - Елегантен дизайн в тайния джоб, безшевни, благодарение на 24-инчовата калъфка изглежда красиво и уникално.Структурата на мехурчета прави euro shams меко като облак или бонбони, и отлични на допир.С елегантен дизайн за различни стилове на оформяне на дома. ✅ Стегнат дизайн на допир - Подобрени евро-калъфки са с 5 слоя материал съответно : на кожата, лигавицата, сгъване, пълнител, определен слой пълнеж.В сравнение с преобладаващата на пазара чехлами на 3 слой на материала повече, което прави акцент върху комфорта на ползване.От плътна тъкан могат да се шият тези калъфи за възглавници, за да поддържа добра форма.Също така може да се използва директно като възглавница. ✅ Модно бижу - Универсални цветове, идеални за всекидневна, спални, мека мебел, диван комплекти, на колата, на парти, в офиса.Може да се използва както на закрито, така и на открито.Може да се използва за подарък или лична употреба, подходящ като подарък за нов дом, всички видове празнични подаръци на вашите съседи и приятели. ✅ Че можете да получите по - Комплект от 2 покрива възглавница 24x24; Забележка : 1. Цвят може да варира при различно осветление или на различен екран. Ние ви препоръчваме измиване на ръцете в хладка вода, с помощта на течен перилен препарат.Никакво накисване.В случай на използване на пералната машина задайте режим на деликатно пране (80-100 ° F) с помощта на мек почистващ препарат и го оставете да изсъхне продукта на въздуха.

Повече информация

Най-добри оферти в категория