.

.

OLYCRAFT 60 бр. Копчета с опашка от сплав с Шарките на Дървото на Живота, Метални Копчета за Блейзър, 14,5 мм, Антични Сребро, Реколта Копчета с Опашка, Кръгли Шиене на Копче?

OLYCRAFT 60 бр. Копчета с опашка от сплав с Шарките на Дървото на Живота, Метални Копчета за Блейзър, 14,5 мм, Антични Сребро, Реколта

BGN 6.29

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка и размер】-Вие ще получите копчета от сплав 60шт с шарките на дървото на живота, с диаметър от около 14,5 мм, с дебелина от 7 мм, отвор : 2,5 мм Високо качество достатъчно, за да може да се създаде много красиви шевни проекти с помощта на своето въображение. 【Рисунка на дървото на живота】-Копчета от старо сребро, плоска кръгла форма, изрязани с шарките на дървото на живота, красив външен вид наистина е от значение и очарователен. 【Премиум качество】-Бутоните са изработени от висококачествени алуминиеви, силен, ярък и модерен.Античен сребърен цвят може да даде дрехите си, още повече чар. 【Пълен скоростна】 - Всички бутони добре опакован в здрава кутия, която улеснява съхранението на бутони и предотвратява тяхната загуба. 【Широко приложение】- Тези копчета от сплав са елегантно украшение за определени видове шевни, scrapbooking, плетене на една кука, производство на пощенски картички, ръчно рисувани копчета или други проекти направи си САМ". 【Опаковка и размер】-Вие ще получите копчета от сплав 60шт с шарките на дървото на живота, с диаметър от около 14,5 мм, с дебелина от 7 мм, отвор : 2,5 мм. Високо качество достатъчно, за да може да се създаде много красиви шевни проекти с помощта на своето въображение. 【Рисунка на дървото на живота】-Копчета от старо сребро, плоска кръгла форма, изрязани с шарките на дървото на живота, красив външен вид наистина е от значение и очарователен.

Повече информация

Най-добри оферти в категория