.

.

Нашивка на главата с изображение на Череп Рубстампера и Бели Молци, Пришитая желязо, Байкерский Вариант, Нашивка с бродерия на Скелета, Пришитая желязо за Дрехи, Ап?

Нашивка на главата с изображение на Череп Рубстампера и Бели Молци, Пришитая желязо, Байкерский Вариант, Нашивка с бродерия на Скелета,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Размери : 4,25 "x 2" (10,8 cm x 5 cm) Висококачествено нашивкаПришейте или прогладьте за гладене на всякакъв вид облекло, включително всяка деним яке, раница, дрехи или плат.Добавете индивидуален щрих в картината.Пластир за дрехи отлични за diy, като костюми на Хелоуин, за училищни проекти, коледни костюми.Пластир за якета, красиви и живи, подходящи за замазывания дупки или украса на дрехи.Ярки цветове, красиви модели правят нашите забавни ивици по-привлекателни.Тези апликации за дрехи остават непроменени дори след измиване, и може да се пере в машина.Преди измиване трябва да обърнете дрехи.Нашивка има приятен външен вид и консистенция, която може да се открояват на повечето видове дрехи.Проявете творчески подход и персонализирайте техните светли дънки, страхотни тениски, шапки и други дрехи.В нашия магазин можете да изберете дизайн и размери, които ще отговарят на вашия стил. различните форми и цветове декоративни апликации позволяват да се правят различни занаяти като подаръци.Инструкции за нанасяне : 1. Загрейте суха ютия на памучна основа (без пара) 2. Поставете приложението с лице нагоре в позиция на проект, покрийте с определяне кърпа (да се избягва използването на ютия директно на заплате, за да защити заплату от въздействието на висока температура).

Повече информация

Най-добри оферти в категория