.

.

FAVOMOTO 50 бр. Аксесоари за Декорация Пръстен Украшение Проект Сватбена Изкуство За Момичета Кухи Дръжки на Проекти Форма на Цвете на Цвете Форма за Коледно Парти Кръг?

FAVOMOTO 50 бр. Аксесоари за Декорация Пръстен Украшение Проект Сватбена Изкуство За Момичета Кухи Дръжки на Проекти Форма на Цвете

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

МОДЕЛ С КРЪГЛА пръстен - подходящ за развитие при децата визуално-моторна координация и творчески способноститопки от полистирол.Аксесоар за венец с ръцете си-Подходящ за развитието на визуално-моторна координация и креативността на децата. кръгъл пръстен от стиропор-Венец от бял кръг, пръстен, изработени от полистирол, моделирующее кух кръг кръг, diy, цветни проекти, сватбени коледна украса.Коледа пръстен от стиропор-Коледни пръстен, Кръгъл пръстен, художествена картина, материал, модел, забавен аксесоар "Направи си сам" за дете, момиче, бял.Направи си сам КРЪГ от стиропор - Позволете на децата си да проявите своя творчески потенциал.пръстени за венци от полистирол.МОДЕЛ С КРЪГЛА пръстен - подходящ за развитие при децата визуално-моторна координация и творчески способности.топки от полистирол.Аксесоар за венец с ръцете си-Подходящ за развитието на визуално-моторна координация и креативността на децата. кръгъл пръстен от стиропор-Венец от бял кръг, пръстен, изработени от полистирол, моделирующее кух кръг кръг, diy, цветни проекти, сватбени коледна украса.Коледа пръстен от стиропор-Коледни пръстен, Кръгъл пръстен, художествена картина, материал, модел, забавен аксесоар "Направи си сам" за дете, момиче, бял.Направи си сам КРЪГ от стиропор - Позволете на децата си да проявите своя творчески потенциал.пръстени за венци от полистирол.Списък на пакетите 50 x Характеристики на diy - Цвят : на Бели топки, изработени от полистирол - Материал : EPS Кръгли пръстени за коледна украса за входната врата - Размер : пръстен за венец от полистирол 5x5x1.

Повече информация

Най-добри оферти в категория