.

.

Luxshiny 50 бр. Пеноочиститель за Кола, Препарат за почистване на плочки, Големи Гъби, Гума, Гъба За Почистване на Баня, Кухня, Гъба За миене на Съдове, Чистач, препарат за ?

Luxshiny 50 бр. Пеноочиститель за Кола, Препарат за почистване на плочки, Големи Гъби, Гума, Гъба За Почистване на Баня, Кухня,

BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

Гъба за миене на съдове : Изработени от висококачествени почистването гъба, те са здрави и имат отлични почистващи свойстваГъба за почистване на : Подходяща за почистване на съдове, автомобили, стъкло, мебели, ще ви даде вид, след почистване.Гъба за мивки : Мультиочиститель : могат да се използват в кухнята, в банята, почистване на стени, врати, подови настилки, фаянс, кола, стъкло, мебели и много други. Гъба за почистване : Размер : 10 х 6 х 2 см /3,9 х 2,4 х 0,8 инча.Тази гъба може да придаде всякаква форма е необходимо, така че тази гъба ще ви помогне да спестите много пари.Гъба за почистване на подложки : средство за почистване на порест каучук гъби Според теорията на физическия механизъм, продуктът лесно премахва упоритите замърсявания с помощта на препарат за почистване.Отличаващ се с висока плътност и силна почистване на лента, той ефективно почиства кухненски прибори.Списък на пакетите 50 x Сверхвысокоплотная здрава нано-гъба за почистване, гумичка, здрава четка за миене (бяла) Информация за продукти Гъби-тел ще ви даде вид, след прибиране на реколтата. мощна пяна-скрубер с висока плътност и силна почистване на способността за ефективно пречиства кухненски прибори.гъба за почистване на дома-С висока плътност и силна почистване на способността за ефективно пречиства кухненски прибори. почистване на скрубер Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване. гъба за баня - Материал : гъба.стъргало за миене на съдове - Размер : около 10 x 6 x 2 см /3.

Повече информация

Най-добри оферти в категория