.

.

WYKDD 12x40 см Накрайник за меки материали от коралов руно, Удебелена Плоска Дюза за парцал, Подменяйки Парцал за почистване на домакинството на фирмата (Цвят: E)

WYKDD 12x40 см Накрайник за меки материали от коралов руно, Удебелена Плоска Дюза за парцал, Подменяйки Парцал за почистване на

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

1 Накрайник за меки материали от микрофибър са изработени от високотехнологичен микрофибър физика, професионален дизайн за отстраняване на котления камък, цвят мека коприна кадифе за дезинфекция, трайна, гладка и има високи показатели на водопоглощения. Корона парцал обработени, или не е гнило, здрав, лесен за почистване, подходящ за машинно пране, ръчно пране. [Неща изделия] Коралов руно (лесно почистване, лесно отжимается сухи). [Цвят на продукта] синьо небе травянисто-зелен, розов, червен, оранжев, жълт. [Използването на продукт], Подходящи за почистване, полиране и вощения гладки повърхности, като например дървени подове, плочки, мрамор и т., Кърпа за парцал от коралов руно Размер на парцали : 40 * 12 cm [Неща изделия] Коралов руно (лесно почистване, лесно се суши отжимом) [Цвят изделия] синьо небе травянисто-зелен, розов, червен, оранжев, жълт [Използване на продукта] е Подходяща за почистване, полиране и вощения гладки повърхности, като например дървени подове, плочки, мрамор и т. [Характеристики на продукта]1. Накрайник за меки материали от микрофибър са изработени от високотехнологичен микрофибър физика, професионален дизайн за отстраняване на котления камък, цвят мека коприна кадифе за дезинфекция, трайна, гладка и има високи показатели на водопоглощения.

Повече информация

Най-добри оферти в категория