.

.

Комплект Твърди Метли и совков RAZZUM, Метла за почистване на прах и Лъжичка за боклук, Инсталирани Вертикално с Плъзгаща Метла, Четка За почистване на Дома, Ветрозащи?

Комплект Твърди Метли и совков RAZZUM, Метла за почистване на прах и Лъжичка за боклук, Инсталирани Вертикално с Плъзгаща Метла,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Сканирайте пропуски и направете го по-лесноПочистване на дъното на леглото лесно и естествено.Материалът е траен и служи по-дълго.Прах и пясък сметайте. неговата лъжичка и метла може да се използва широко в бани, кухни, домове, училища, хотели, болници, барове и т. Лесна за сглобяване и се използва широко-Подходящ за камък етаж и дюшеме, хол, улици, тераси, салон за красота, училища, фирми, градина, гараж, магазин за домашни любимци и т. Име на продукта : Broomhint : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж 2. С изключение на стоки, различни от стоките, както е показано на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Повече информация

Най-добри оферти в категория