.

.

Преносим Мини-Въже с Самоотжимом, Мързелива, Къс, Без да се Ръчно Пране, Силна Впитывающая Порести Въже за Кола, Домашна Баня, Кухня, Десктоп почистване на Стъкло (1 В?

Преносим Мини-Въже с Самоотжимом, Мързелива, Къс, Без да се Ръчно Пране, Силна Впитывающая Порести Въже за Кола, Домашна Баня, Кухня,

BGN 20.88

Сума
Налично за поръчка

☑️【Компактен и лек дизайн】 Нашата портативна мини-въже с самосжиманием е с дължина 11,6 * 6,1 инча, тегло 200 г, ниско тегло и малки размери, което позволява лесно да се почистват и да го съхраняваМалкият размер на дюза за парцал, идеален за съхранение в колата и на път. ☑️【Материал】 Въже с удебелени и криптирана кърпа за парцал от микрофибър, която бързо поглъща вода в продължение на 5 секунди и притежава отлична адсорбционной способност, трайно задържане на прах. ☑️【Самосжимающаяся бързо сушене】 Вградена двухтактная функция за автоматично въртене на вода, сгънати наполовина за силна екструдиране на 180 градуса, лесно можете да се измий мръсната вода, без да оставя следи от воден, подходящ за всички видове плотове, стъклен прозорец, подове, кухни, всекидневни и бани. ☑️【Почистване е по-удобно】 Лека мързелива въже, универсална почистване без товар, двухтактная конструкция пръстеновиден тип, интегрирана система за пране и дехидратация, лесен за почистване. ☑️【Широко приложимо】Отжимная въже с памук глава силно абсорбира вода, лесен за инсталиране, с двойна употреба за премахване, подходяща за почистване на дома, баня, кухня, апартаменти, хотели, училища, офис, ресторант, автомобили. ☑️【Компактен и лек дизайн】 Нашата портативна мини-въже с самосжиманием е с дължина 11,6 * 6,1 инча, тегло 200 г, ниско тегло и малки размери, което позволява лесно да се почистват и да го съхранява.Малкият размер на дюза за парцал, идеален за съхранение в колата и на път. ☑️【Материал】 Въже с удебелени и криптирана кърпа за парцал от микрофибър, която бързо поглъща вода в продължение на 5 секунди и притежава отлична адсорбционной способност, трайно задържане на прах. ☑️【Самосжимающаяся бързо сушене】 Вградена двухтактная функция за автоматично въртене на вода, сгънати наполовина за силна екструдиране на 180 градуса, лесно можете да се измий мръсната вода, без да оставя следи от воден, подходящ за всички видове плотове, стъклен прозорец, подове, кухни, всекидневни и бани.

Повече информация

Material:
PVC
Storage size:
9.7x1.8inchs/25x4.5cm
Extended length:
11.6x6.1inchs/29.5x15.5cm
Cotton head length:
6.1in/15.5cm
Package Included:
Portable Self-Squeeze Short Mop Handle x 1 :
Replacement cotton head x 1/2/3 :
Warm Tips:
1. This product is measured manually, and there may be slight errors in the actual size. (no more than 0.01- 0.1 inches). :
2. Due to the shooting lighting and display, there may be slight color difference between the real object and the picture. :
Най-добри оферти в категория