.

.

Комплект от 2 модерни места за хранене столове от средата на века, Обитых кърпа с извита облегалката от орехово дърво, Модерен Кухненски Кът стол с акцент, Изчистен ?

Комплект от 2 модерни места за хранене столове от средата на века, Обитых кърпа с извита облегалката от орехово дърво, Модерен Кухненски

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Модерен стил средата на века】, но може да се побере във всеки дизайн, превръщайки се в привлекателен централна детайлза своите гости Отлични за кухня, трапезария, офис, търговска среда, или всяко жилищни помещения в дома си. 【Ергономичен дизайн идеалната височина на】 и фурнир от орехово дърво трайно и стилно естетическо изогнутое седалка добре поддържа гърба на потребителя при сядане и допринася за спокойна беседа. 【Материал премиум-клас и най-високо качество】 Облегалка и седалка от гнутого орех и меките тъкани, метални заострени крака за здравина и издръжливост.Нашият стол с регулиращи се подложки за краката, възможност за регулиране на баланса от вашето желание и защита на пода.Метални крачета са по-трайни и отговарят на съвременната мода.Можете да видите, като сте от дълго време седнали на тях, като играят игра на дъска, и все още се чувствам облекчение. 【Лесен монтаж и почистване на】 Съберете всички столове за 15-20 минути, в съответствие с подробна инструкция за употреба.Кожена облегалка и възглавници, както и метални крака - те са лесни за почистване с влажна кърпа в ежедневния живот.

Повече информация

Най-добри оферти в категория