.

.

2-Степенна стълбище, Табуретки-Стъпало за възрастни Сгъваеми, 2-Стъпка Сгъваема табуретка-стълбище, 2-Стъпка столче с широка плъзгане един педал, Здрава Стълба, Стре?

2-Степенна стълбище, Табуретки-Стъпало за възрастни Сгъваеми, 2-Стъпка Сгъваема табуретка-стълбище, 2-Стъпка столче с широка плъзгане

BGN 26.06

Сума
Налично за поръчка

✅ТАБУРЕТКА—КРАКА-в прав текст : 18,11 "x 18,5 х 31,5", в сгънат вид : 33,8 "X 18,11"X 1,6", нетно тегло : 9,24 паунда, максимален товар : 500 кгТабуретка-стремянка WNOEY създаден за вас!. ✅ ПРЕНОСИМ И КОМПАКТЕН : този сгъваем стол-стремянка се предлага в напълно сглобени!Система за заключване и отваряне за лесно отваряне и сгъване.Тя се състои само до 1.6 " D за съхранение и транспортиране.Лесно се пренася за използване на закрито или на открито. ✅ СИГУРНОСТ И стабилност—Рама от неръждаема стомана, различна здравина и надеждност.Сигурна обтегач автоматично се фиксира на място с използване на стълба.Дизайн на задната щанга скоби засилва основната опора, която ще ви позволи да се чувствате по-безопасно чрез изкачване по стълбата. ✅ Нескользящая КОНСТРУКЦИЯ : Двустепенни стълбище с неплъзгащи гумена дръжка, благодарение на столчето лесно се катери и да си.Широки педали с нескользящим гумен модел предоставят подкрепа на краката от петата до чорап.Големи гумени крачета напълно се занимават с основание, сигурно пазени и предотвратява появата на драскотини по пода. (ЗАБЕЛЕЖКА : Неправилното използване на гумени крачета ще доведе до раскачиванию на стълба наляво и надясно.Моля, уверете се, че гумени крачета напълно в контакт със земята. ✅ БЕСПРОБЛЕМНАЯ гаранция : Можете да получите гаранция за 1 година, 100% гаранция за връщане на парите и 24-часов приятелско обслужване на клиенти.

Повече информация

Най-добри оферти в категория