.

.

Преносима и сгъваема клетка за хамстери Wedoelsim с колела, място за обитаване под формата на замъка и колелото за упражнения, лесно подвижни и съхранявани, подходящи з?

Преносима и сгъваема клетка за хамстери Wedoelsim с колела, място за обитаване под формата на замъка и колелото за упражнения, лесно

BGN 32.66

Сума
Налично за поръчка

【Панорамна гледка домашен любимец】 Материал, прозрачен и светъл, проста форма, бял прозрачен, остротата на зрението, може да бъде удобно да наблюдава дейността на хамстер 【Добра пропускливост на въздуха】 Двете страни на бокса за отглеждане оборудвани с малки вентилационни отвори за двустранен конвекция вентилация на въздуха в кабината остава свежа. 【Лесно взаимодействие】 Врата прекъсвач с капаче за предотвратяване на случайно докосване на домашни любимци към изхода, леко натискане за заключване, входна врата, удобни и сладки домашни любимци 0 разстояние контакт. 【 С ключалки и колело за упражнения】 клетки с ключалки и колело за упражнения вътре, за да се домашни любимци обичаше повече от собствения си дом. 【Лесна инсталация】 Монтаж, демонтаж са прости, около защелкивающейся дизайн, лесно запознат и почистване.Складное склад, не заема място.

Повече информация

Най-добри оферти в категория