.

.

Ipetboom Сиво Прасе, Къщичка За домашни Любимци, Легло за Кафе, Удобни и Топли Зимни Играчки за домашни животни, Убежище за Чинчила, Люлки, Морско Свинче, Отдыхающая, Под?

Ipetboom Сиво Прасе, Къщичка За домашни Любимци, Легло за Кафе, Удобни и Топли Зимни Играчки за домашни животни, Убежище за Чинчила,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Скривалище на заек : Този сладък хамак за домашни хамстери, предназначени за сън или игра с малки домашни любимци, удобно гнездо в хамака е много практичноГнездо за морско свинче : Удобен и топъл хамак за хамстер ще позволи вашия домашен любимец да се чувствате добре и спокойно, което му позволява да се отпуснете, vi, Топло легло-хамак : Хамак за домашни любимци - това е вариант за тези, които имат хамстерите или малки домашни любимци.Гнездо за домашни любимци : ?МЕКА ПОДЛОЖКА за ЛЕГЛО Безопасен материал на този хамак за почивка с катерица Гарантира на Вашия домашен любимец добър нощен сън и удобни ежедневни занимания.Легло-хамак за домашни любимци : Памучен повърхност, много е удобен, качествен и удобен материал, безопасен за игра и спане на домашни любимци.Осъществяване на Списък 1 х хамак за домашни любимци, Особености -Тази спят на легло за морски свинчета, лесно се инсталира в клетка или на други места, които искате, хамак за домашни любимци, лесна за употреба играчка-хамак за пор. -Материал : памучен удобно легло за спане с Размер : 45,00 X13,00 X13,00 см. / 17,68 X5,11 X5 малък хамак за домашни любимци. -Памучен повърхност, много е удобен, качествен и комфортнейший материал, безопасен за домашни любимци, за да играят и да спят на топло хамак легла. - Цвят : Кафе тунел за морско свинче -устойчив на абразия и надраскване, удобни и дишащи, дълъг експлоатационен живот.Окачен тип с метални куки за удобно окачване на хамак за хамстер. -Подходящ за множество интересни малки домашни любимци, задължителен атрибут за домашни животни през зимата.

Повече информация

Най-добри оферти в категория