.

.

RUBYHOME 2 Бр. Заешки Подложки за Клетки Заек, Морско Свинче, Хамстер и Други Дребни Животни, Подложка с Дупка за клетки с 4 Фиксирани первази (син)

RUBYHOME 2 Бр. Заешки Подложки за Клетки Заек, Морско Свинче, Хамстер и Други Дребни Животни, Подложка с Дупка за клетки с 4 Фиксирани

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【опаковка от 2 теми】 2 бр пластмасови подложки за краката с домашни любимци с 4 фиксирани первази, подходящи за малки домашни зайци, морски свинчета, чинчили, хамстери,, котки и малки кученца. 【Безопасно за домашни любимци】 Предохраняйте крака на малките домашни любимци от надраскване. 【Предотвратите ухапване от малък домашен любимец】 Подложка за краката в клетка за зайци е изработен от устойчив полипропилен материал за своя малък домашен любимец, не е ухапан от него. 【Предотвратяване на преместване】 Всеки детайл е с две катарами, подходящи за телени мрежи, обтегач е прикрепен към долната част на метална мрежа за предотвратяване на движение. 【Размер】 Подложки за зайци клетки за размер на 34.5 x 25 x 0,5 см / 13,6 "x 9,8"x 0,2" (Д * Ш * В).Име на продукта : 2 Броя кроличьих постелки за клетките, подложка за заек, морско свинче, хамстер и други дребни животни, с отвор за клетки с 4 фиксирани первази (синьо) Размер : Заешки подложки за клетките в размер на 34.5 см / 13,6 х 9,8 х 0,2" (Д * Ш * В).Цвят : Син мат в клетка за домашни любимци.Можете да го поставите в колиба за домашен любимец, на пода или в банята.

Повече информация

Най-добри оферти в категория