.

.

ZGmaxCL САМ Диамантена Живопис Комплекти за Начинаещи Възрастни Пълна Тренировка през Цялата Цветен Лъв Crystal Голям Размер Интериор За Хол Баня Стенни Художествени По?

ZGmaxCL САМ Диамантена Живопис Комплекти за Начинаещи Възрастни Пълна Тренировка през Цялата Цветен Лъв Crystal Голям Размер Интериор

BGN 31.60

Сума
Налично за поръчка

【ГОЛЯМ размер】 5 D едрогабаритна диамантена картината е по-добре да украсят вашия дом 5 D Едрогабаритна диамантена картина, достатъчно голяма, за да покаже детайлите на изображението.Комплект за диамант живопис позволява лесно да се реализира в класически произведения на изкуството. 【Блестящ диамант】Новото поколение на Вълшебен кръг на диаманта, иновация в 26 Лицата, чист цвят на диаманта с " обръщане на 360 градуса, устойчивост на изрязване, дълго време не избледнява. 【Радостта от живота】 Това ще се подобри до нивото на учебното сътрудничество на родители и деца, когато се завърши тази алмазную картина с детето си.Направи си сам алмазную рисувани със семейството или приятели, може да намали стреса, като коледен подарък, сватбен подарък, подарък за рожден ден, подарък за някой важен ден.Картина с диаманти може да се окачи в спалнята, трапезарията, кухнята, офиса, дома, офиса, хотела, бара и на много други места. 【Премия платно】 ZGMAXCL 5 D diamond art комплекти - това е висококачествен водоустойчив картина, платно, без гънки, нетоксичен, ярък, висококачествен лигав платно с пълна диамантен пръстен и отпечатани надписи.Платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност има гладка текстура, може да се възстанови бързо след разпадането на руло. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】не е нужно да се притеснявате за липса на диаманти.Към всеки набор diamond art приложен на повече от диамант тренировки, отколкото трябва.

Повече информация

Най-добри оферти в категория