.

.

Аксесоари за направата на Картички Livholic Хартия за Картички в Различни цветове Художествени и Занаятчийски Материали и Консумативи за Производство на Хартия, Албу?

Аксесоари за направата на Картички Livholic Хартия за Картички в Различни цветове Художествени и Занаятчийски Материали и Консумативи

BGN 9.00

Сума
Налично за поръчка

✂ ????????? ?????-20???????? ?????? 12✖12 ???? : специално подбрани 20 различни цвята 60 Листа с Различен цвят на код на Семейството се Координират с Дебелина на корицата 240гсм £ 90. ✂ ??????? ???? ?? ???? ??????? ???????? : Листове многоцветен хартия за албуми от картон с размер 12x12 инча, идеални за платформа на машини за щанцоване, размер на повече от 8,5x11 инча, спестяване на мастило за печат фон, ясни цветове, за да направите вашите проекти привлекателни.Консумативи "всичко В ЕДНО" : Голяма кутия за бродерия включва по 18 различни вида материали, 12 цветни картонени листа, с твърдо ядро, 10 slr холографски картонени листа, листа EVA и деколтета, лепило Googly Очи, дървени пръчки, различни пайети и помпоны, лепило с пайети, предварително вырезанное дърво, смесени средства за почистване на тръби, мини-колчета и джутовая бечевка, планински кристал.МЕЧТАЙТЕ ЗА ЛИЛАВО-розово асорти цветове : Прекарвате часове за домашни ръкоделието с децата си, групови занимание или класния проект със студенти, за да създадем безкрайни възможности.Изобилие от материал Позволява на Вас и на децата да проявяват Бурно въображение.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Пълен кутия, идеален подарък за любителите на ръкоделието, момичета, момчета, юноши.Страхотни комплекти, аксесоари за деца, които има с какво да си играе, когато те идват на гости. ✂ ????????? ?????-20???????? ?????? 12✖12 ???? : специално подбрани 20 различни цвята. 60 Листа с Различен цвят на код на Семейството се Координират с Дебелина на корицата 240гсм £ 90. ✂ ??????? ???? ?? ???? ??????? ???????? : Листове многоцветен хартия за албуми от картон с размер 12x12 инча, идеални за платформа на машини за щанцоване, размер на повече от 8,5x11 инча, спестяване на мастило за печат фон, ясни цветове, за да направите вашите проекти привлекателни.

Повече информация

Най-добри оферти в категория