.

.

Набор от Резаков за полимерна глина 142 бр., Фаянс, Фрези за Обици, 33 Форми, Ножове Глина от неръждаема Стомана с Резаками Кръгла форма и Аксесоари за Обеци, Глинени фо?

Набор от Резаков за полимерна глина 142 бр., Фаянс, Фрези за Обици, 33 Форми, Ножове Глина от неръждаема Стомана с Резаками Кръгла

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Пълно задоволяване на вашите различни нужди : Набор от резаков за полимерна глина включва 33 бр къдрава нож за глина, 20 бр. куки за обеци, 30 бр. халки за обици, 30 бр. прозрачни гръб за обеци, 10 бр. карти за обици и 10 бр. самоуплотняющихся пакети.Пълно задоволяване на вашите различни нужди.Материал ПРЕМИУМ-клас : Фрези за обеци от полимерна глина са изработени от висококачествена неръждаема стомана, остър нож позволява лесно да изрежете различни форми и повишаване на ефективността на работата, освен това, двоен кант от неръждаема стомана отгоре ще предпазят вашите ръце от наранявания.ЛЕСНА УПОТРЕБА : първо, можете да използвате нож за глина, за да изрежете в желаната форма, след това използвайте нож с кръгла форма, да издълбае дупка.Най-накрая, проденьте кука за обеци в дупката и да довърши производството.Това може да направи дори начинаещ или начинаещи извайват от глина.РАЗНООБРАЗИЕ от СТИЛОВЕ : тук можете да избирате между повече от десет от най-популярните форми : Кръг, Сърце, Шестоъгълник, овал, триъгълник, Диамант, Капка, Дъга, Правоъгълник, полукръг и други неправилни форми.Просто разбърква се и среща различни глинени инструменти и кукички за обици, за да направите красиви глинени обеци, ключодържатели, халки, колиета, бижута и т.Използвайте своето безгранично въображение, и вашият продукт ще се хвърля в очи.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Набор от резаков от полимерна глина за обеци, подходящи не само за направата на обици от глина, но за скулптури, изработка на хартиени цветя, сладкиши, торта, захар, полимерни декорации за бродерия, свещи.

Повече информация

Най-добри оферти в категория