.

.

Yeyo Китара Снимка Монтиране на Украса Музикално Артистична Снимка, на Отпечатаното върху Платно, Растянутое и оформено в Рамка, Готов да бъде обесен за Хола Спалнят?

Yeyo Китара Снимка Монтиране на Украса Музикално Артистична Снимка, на Отпечатаното върху Платно, Растянутое и оформено в Рамка,

BGN 24.70

Сума
Налично за поръчка

1) Съвременни произведения на изкуството за печат върху платно с висока разделителна способност Giclée, фотоизображение, отпечатването на висококачествени разпечаткиИдеален подарък за вашите близки и приятели. 2) 2 броя китара платно картина на стенно изкуство да виси, за да украсят дома стенен декор.Всеки панел е черен на куката вече е прикрепен към дървена бара за удобство на поставяне на кутии. 3) Снимки, представени онлайн, взети от реалната картина, която е направена в нашето студио. 4) Идеални стенни декорации за всекидневна, кухня, спалня, офис, хотел, трапезария, кабинет, санитарен възел, бар и т. поради различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображението на продукта. 5) Размерът на комплекта отпечатъци върху платно : 12*36 см * 2 ЕЛЕМЕНТА (30*90 см * 2 ЕЛЕМЕНТА). 1) Съвременни произведения на изкуството за печат върху платно с висока разделителна способност Giclée, фотоизображение, отпечатването на висококачествени разпечатки.Идеален подарък за вашите близки и приятели. 2) 2 броя китара платно картина на стенно изкуство да виси, за да украсят дома стенен декор.Всеки панел е черен на куката вече е прикрепен към дървена бара за удобство на поставяне на кутии. 3) Снимки, представени онлайн, взети от реалната картина, която е направена в нашето студио. 4) Идеални стенни декорации за всекидневна, кухня, спалня, офис, хотел, трапезария, кабинет, санитарен възел, бар и т. поради различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображението на продукта. 5) Размерът на комплекта отпечатъци върху платно : 12*36 см * 2 ЕЛЕМЕНТА (30*90 см * 2 ЕЛЕМЕНТА).Изображение с висока разделителна способност печат на снимки върху платно с ярки цветове на дебелите висококачествени разпечатки за създаване на външния вид на оригинала на природата и шедьовър.Принт на платно вече е опъната на дървена рамка с куки, монтирани на всеки панел за удобство на поставяне на кутии.

Повече информация

Най-добри оферти в категория