.

.

H72534 Стенно Изкуство Скандинавски Живопис Върху Платно Модерни Щампи Изкуството на Листата на Растенията Печат върху Платно, Зелена Изкуството на Стенни Картини з?

H72534 Стенно Изкуство Скандинавски Живопис Върху Платно Модерни Щампи Изкуството на Листата на Растенията Печат върху Платно, Зелена

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Размер стена на фигурата : 12 см x 16 см x 3 бр в рамка и е готов да бъде обесен.Идеални стенни декорации за всекидневна, кухня, спалня, офис, хотел, трапезария, офис, бар и др дължи На различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображението на продукта.Приложен нокти, без следи от запушва малки дупки, поддържане на вашата стена чист и подреден.Идеален избор за украса на стени и къщи.Работа за съвременно изкуство Giclée с висока разделителна способност, отпечатване на снимки от висококачествена платно.Страхотна идея за подарък за вашите близки и приятели.Размер стена на фигурата : 12 см x 16 см x 3 бр. в рамка и е готов да бъде обесен.Идеални стенни декорации за всекидневна, кухня, спалня, офис, хотел, трапезария, офис, бар и др дължи На различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображението на продукта.Приложен нокти, без следи от запушва малки дупки, поддържане на вашата стена чист и подреден.Идеален избор за украса на стени и къщи.Работа за съвременно изкуство Giclée с висока разделителна способност, отпечатване на снимки от висококачествена платно.Страхотна идея за подарък за вашите близки и приятели. Водоустойчивост : Да, Печатане на ЕКО-мастило : Да, Устойчивост на uv : Yes Материал : дърво и платно-Тип : с принтом Giclee. 1) Изображение с висока разделителна способност за печат на снимки върху платно с ярки цветове на дебелите висококачествени разпечатки за създаване на външния вид на оригинала на природата и шедьовър. 2) Това произведение на изкуството идва вече е опъната на дървена рамка с куки, монтирани на всеки панел за удобство на поставяне на кутии. 3) Страничните полета и отпечатани за създаване на специален декоративен ефект. 4) Стенни рисунки върху платно - това е един съвременен начин за украса на стените на вашия дом и да се отпуснете след работа.

Повече информация

Най-добри оферти в категория