.

.

Лумбална Възглавница CZDYUF Възглавница За Подкрепа на долната част на гърба, Дишащи Възглавница за облегалка от пяна с памет ефект за автомобилна седалка, Офис, Комп?

Лумбална Възглавница CZDYUF Възглавница За Подкрепа на долната част на гърба, Дишащи Възглавница за облегалка от пяна с памет ефект

BGN 14.99

Сума
Налично за поръчка

★ Нашите лумбалната възглавници поддържат естествената извивка на долната част на гърба, изравняване на гръбначния стълб да регулира всяка ленивую и здравословна поза, помага за предотвратяване на разнообразни проблеми с талията ★ Поддържаща възглавница за гърба задържани, двойни колани, ширина могат свободно да се регулира, а поясная възглавница е идеална за всеки офис столове, компютърни столове, игра фотьойли, кресла ръководител, инвалидни колички и т. ★ Изработени от здрав и удобен пяна с ефект на паметта, лесна и дишаща. ★ стоманена рамка, подсилена конструкция, по-стабилна подкрепа, липса на деформация, удобни и дишащи яке, подвижни и лесно моющаяся. ★ Подходящ за офис подаръци, бизнес подаръци, подаръци за възстановяване след операция на гърба и т., Отличен подарък за хора, които дълго време седи, като офис служители. ★ Нашите лумбалната възглавници поддържат естествената извивка на долната част на гърба, изравняване на гръбначния стълб да регулира всяка ленивую и здравословна поза, помага за предотвратяване на разнообразни проблеми с талията. ★ Поддържаща възглавница за гърба задържани, двойни колани, ширина могат свободно да се регулира, а поясная възглавница е идеална за всеки офис столове, компютърни столове, игра фотьойли, кресла ръководител, инвалидни колички и т. ★ Изработени от здрав и удобен пяна с ефект на паметта, лесна и дишаща. ★ стоманена рамка, подсилена конструкция, по-стабилна подкрепа, липса на деформация, удобни и дишащи яке, подвижни и лесно моющаяся.

Повече информация

Най-добри оферти в категория