.

.

Ивици с цветовете на Семки и Маргаритки, 17шт. Глад /Шият Бродирани Апликации, Ивици Сладък Цветен Аппликацией, Декоративни Ленти за Облекла, Дънкови Якета, Раници, Ш?

Ивици с цветовете на Семки и Маргаритки, 17шт. Глад /Шият Бродирани Апликации, Ивици Сладък Цветен Аппликацией, Декоративни Ленти

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Слънчогледово желязо на Заплатках】Можете да закупите 17шт цветни ивици, това ви е достатъчно 【Гладьте ленти за дрехи】Кръпки за дрехи, изработени от висококачествена тъкан материал, размер около 1,6 до 2,4 инча. 【Кръпки с ютия за дънки】 Сладък кръпки с желязо може да прогладить или шият повърхността на дрехата, и ако искате да се кръпки, които не отклеивались, се препоръчва прогладить ги преди пришиванием. 【Шир на цветя нашивках】Нашивка с желязо се използва широко и можете да се гали / шият дрехи, раници, панталони, рокли, шапки, чанти, обувки, възглавници и т. 【Тъканни ленти за дрехи】Можете да дадете сладка ивици на приятеля си и семейството си. 【Слънчогледово желязо на Заплатках】Можете да закупите 17шт цветни ивици, това ви е достатъчно. 【Гладьте ленти за дрехи】Кръпки за дрехи, изработени от висококачествена тъкан материал, размер около 1,6 до 2,4 инча. 【Кръпки с ютия за дънки】 Сладък кръпки с желязо може да прогладить или шият повърхността на дрехата, и ако искате да се кръпки, които не отклеивались, се препоръчва прогладить ги преди пришиванием. 【Шир на цветя нашивках】Нашивка с желязо се използва широко и можете да се гали / шият дрехи, раници, панталони, рокли, шапки, чанти, обувки, възглавници и т.

Повече информация

Най-добри оферти в категория