.

.

Комплект декор за сватбени тържества Ling's Moment, Арочная Цветна Гирлянда за декор на фона, Цветни венци за украса на масата си Любима (комплект от 2 броя), 5-подножието Ц?

Комплект декор за сватбени тържества Ling's Moment, Арочная Цветна Гирлянда за декор на фона, Цветни венци за украса на масата си

BGN 19.26

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 Тези аранжировки от цветя за украса, изработени от висококачествена пяна / копринен цвете и копринени зеленина божур Natural touch като основен цвете, осеян с цветя-пълнежи и билки, създава естествен вид.Гъвкави кабели в пластмасова пръчка за лесно огъване на подходящ модел. 【Нискотарифна опаковка】Комплект от 5 броя (е показано на последната фигура).Тези готови цветен режим, ще ви помогнат лесно да направите украса.А този комплект цветни аранжировки премиум-клас ще ви помогне да създадете фокус за сватбен прием, който е идеален за сватбени тържества в задния двор / в плевня / в стопанството. 【Арочная цветна гирлянда】 Комплект от 1. включително арочную цветен венец и пет застежек-мълния ties.is 6,5 метра в дължина и 15,75 инча (след пълното напрежение), с гирлянди от висящи лози от 7,75"-31,5" висящи гирлянди.Дървена поставка предоставил за справка, размер : 6 * 6,5 фута (дървена поставка в комплекта не са включени). 【Настолни сувенири във формата на сърца】 Комплект от 2-те парчета, включително два цветни сувенир.Всеки от тях е с дължина 27,5 инча, ширина 14 см и височина 7,75 инча (след пълно разтягане в продължение).

Повече информация

Най-добри оферти в категория