.

.

TURNMEON [8 режими и таймер] 60LED 20 фута Есенни Светлини за Деня на Благодарността Тиква Кленови Светлини с Дистанционно Управление Есен Украса за дома, Гирлянди от Жълъд?

TURNMEON [8 режими и таймер] 60LED 20 фута Есенни Светлини за Деня на Благодарността Тиква Кленови Светлини с Дистанционно Управление

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Струнни тела 3 в 1] 3 елемента за прибиране на реколтата през есента на : 20 кленов листа, 20 тикви, 20 жълъди, във всеки вградени led светлини, само на 60 светодиодаЕсенни светлини светят топло бяла светлина.Кленови листа в три цвята (червен x7, зелен x6, жълто x7).Размер на led икона е 1 x 1 инч. [8 режими и се захранва от батерия] Захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Кликнете върху прозрачен отделението отделение, за да превключите на 8 режима (Разход, вълна, последователен, Бавен блясък, преследване, бавно отслабване, светкавица, постоянно включване. [Водоустойчива отделението отделение] Като led светлини, така и на отделението за батерията са водоустойчиви, за вътрешна и външна употреба, дори и в дъждовен ден.Лесно можете да украсите есенни светлини навсякъде, където ви харесва. [Лесно да придават форма и извиват] Есенни декоративни осветителни тела изработени от тънка и гъвкава медна жица със сребърно покритие.Свийте го в някаква форма, която ви харесва.Ниско напрежение и не прегрява и след продължителна употреба. [Есенни декорации на закрито и на открито], Подходящи за есента на бижута в помещения и на Деня на Благодарността през зимата, вечеря, парти по случай рождения ден, на камината, на сватба, градина, лавица за книги, рафтове, врати, прозорци, ресторант, спални и т., Декор по време на деня и led светлини през нощта. [Струнни тела 3 в 1] 3 елемента за прибиране на реколтата през есента на : 20 кленов листа, 20 тикви, 20 жълъди, във всеки вградени led светлини, само на 60 светодиода.Есенни светлини светят топло бяла светлина.Кленови листа в три цвята (червен x7, зелен x6, жълто x7).Размер на led икона е 1 x 1 инч. [8 режими и се захранва от батерия] Захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Кликнете върху прозрачен отделението отделение, за да превключите на 8 режима (Разход, вълна, последователен, Бавен блясък, преследване, бавно отслабване, светкавица, постоянно включване. [Водоустойчива отделението отделение] Като led светлини, така и на отделението за батерията са водоустойчиви, за вътрешна и външна употреба, дори и в дъждовен ден.

Повече информация

Най-добри оферти в категория