.

.

Играчки за никнене на млечни зъби PATKAW, Играчки За никнене на млечни зъби, Играчки за никнене на млечни зъби, Играчки за никнене на млечни зъби, играчки за дъвчене за ?

Играчки за никнене на млечни зъби PATKAW, Играчки За никнене на млечни зъби, Играчки за никнене на млечни зъби, Играчки за никнене

BGN 20.50

Сума
Налично за поръчка

Играчка-клетка за папагали - осигурява домашни птици е на високо място, за да отговарят на естествените нужди на птицитеИграчка за занимания с папагала - можете да затвори го в клетка, или за градински принадлежности.Окачен звънец за папагал - Подходяща за папагали, какаду и птици с подобни размери.Играчка-люлка за птици-играчка-камбанка ще привлече вашите малки птички към играта и жеванию.Камбанки за окачване на птици са Направени от материал, безопасни за птиците.Играчка-клетка за папагали - осигурява домашни птици е на високо място, за да отговарят на естествените нужди на птиците.Играчка за занимания с папагала - можете да затвори го в клетка, или за градински принадлежности.Окачен звънец за папагал - Подходяща за папагали, какаду и птици с подобни размери.Играчка-люлка за птици-играчка-камбанка ще привлече вашите малки птички към играта и жеванию.Камбанки за окачване на птици са Направени от материал, безопасни за птиците.Пратката включва 16 х висящи дъвчащи играчки Особености - Звезден камбанка Размер : 18x4 см/7,09x1,57 инча. - Играчка "Птиченце-камбанка" ще привлече вашите малки птички към играта и жеванию. - Размер на окачване с шариковым камбана : 11x2 см / 4,33x0,79 инча. - Перфектен малък подарък за вашите приятели и семейства, които имат домашна птица. - Размер на висулки от кръгли камбана : 18x5 см / 7,09x1,97 инча. - На квадратен слама сплетен камбанка размер окачване : 10x10x2 см / 3.

Повече информация

Най-добри оферти в категория