.

.

YARNOW 2 бр. аксесоари, гребло, лопата, инструмент за пластмасови форми, Y-образни преносими D-образни дръжки, смяна на сняг за градинските свещи с Y-образно изземване, ча?

YARNOW 2 бр. аксесоари, гребло, лопата, инструмент за пластмасови форми, Y-образни преносими D-образни дръжки, смяна на сняг за

BGN 7.21

Сума
Налично за поръчка

ПЛАСТМАСОВИ ДРЪЖКИ на ЛОПАТИ за СНЯГ - Тя е изработена от пластмасаТя е по-добра консистенция и може да продължи дълго време.ПЛАСТМАСОВА дръжка на ЛОПАТАТА -Когато правилния размер е отличен заместител на дръжки за снегоуборочных машини, грабель и т., Дръжка на лопата за копаене -Уникалният Y-образен дизайн е не само красив, но и практичен, което може да ви помогне по-добре да се запази дръжката. работете с инструменти за копаене.Пластмасова дръжка-тя е със стилен дизайн, лесно е избран и има добър декоративен ефект.Дръжка Y-образна форма-Леки пластмасови химикалки Y-образна форма подобряват способността на расчищать сняг, почвата, както и корона, свързани с винтове.Лесен за инсталиране, може да се използва многократно.Съдържание на пакета : 1 х дръжка на лопата Характеристики -Тя е изработена от пластмаса.Тя е по-добра консистенция и може да продължи дълго време е универсален подходящ за улавяне. - Интелигентен дизайн улеснява усвояването, може да ви помогне да спестите енергия и да ви накара да се чувствате по-спокойно, когато се занимават с детайли лопати. - Размер : Около 18,00 X9,50 X3,20 см / 7,07 X3,73 X1 дръжка за захващане на лопати за сняг. - Цвят : черна пластмасова дръжка на лопатата - Произведен с отлична изработка, качество и добри противоскользящими характеристики, много практичен градински инструменти.

Повече информация

Най-добри оферти в категория